MONTEVIDEO, SE VIDIMO!

Share

Nogometna pravljica iz leta 1930 se odvija v glavnem mestu Urugvaja. Po napornem tednu potovanja prek Atlantika se reprezentanca takratne kraljevine Jugoslavije znajde v družbi udeleženk prvega svetovnega prvenstva. Ekipa iz majhne balkanske države, ki nima veliko možnosti za uspeh, pri žrebu dobi za nasprotnika največjo favoritinjo – reprezentanco Brazilije. Na krilih navdušenja, vizije in bratstva se Tirke, Moša, Milutinac, Jakša in drugi s svojo nadarjenostjo, mladostjo in vztrajnostjo pojavijo na športnem zemljevidu sveta.

V glavnih vlogah nastopajo Miloš Biković, Petar Strugar, Branko Đurić, Viktor Savić, Nebojša Ilić, Vojin Četković in Predrag Vasić, vlogo športnega menedžerja pa je odigral znani hollywoodski igralec Armand Assante. Po velikem uspehu filma Montevideo, bog te video in istoimenske TV serije je režiser Bjelogrlić v največji tajnosti in z eno najdražjih produkcij v regiji posnel še Montevideo, se vidimo!

Montevideo, se vidimo! v kinematografe prihaja 6. marca.

OBJAVLJEN JE PRVI NAPOVEDNIK FILMSKEGA SPEKTAKLA NEVERJETNI SPIDER-MAN 2!

DF-87424_r

PRIDRUŽI SE NAM


   

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in merjenje obiska strani. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Kaj so piškotki? preberite tukaj.

Za nadaljevanje uporabe spletne strani kliknite - Strinjam se -.

EU Cookie