SPIDER-MAN IN WWF ZDRUŽUJETA MOČI V URI ZEMLJE!

natisni PDF

Share

spiderman14Največji globalni prostovoljni pobudi Uri zemlje, ki jo že osmo leto zapored organizira WWF, vodilna svetovna nevladna organizacija za zaščito narave, se letos pridružuje tudi Spider-Man kot prvi superjunak ambasador. S skupnimi močmi bosta Spider-Man in WWF spodbudila posameznike, da postanejo superjunaki reševanja sveta.

Andy Ridley, ustanovitelj pobude Ure zemlje, in Jeff Blake, direktor marketinga in distribucije Sony Pictures Entertainment, sta najavila partnerstvo ob letošnjem že uveljavljenem  dogodku Ugasnimo luči, ki bo potekal v soboto, 29. marca ob 20.30 uri.

Ob tej priložnosti bo predstavljena tudi nova platforma Earth Hour Blue, ki bo posameznikom širom sveta omogočila, da dajo pobudo za projekte na področju zaščite narave in za zbiranje finančnih sredstev, potrebnih za izvedbo predlaganih projektov.

Letos se bodo pobudi Ura zemlje in junaku dolgo pričakovanega filma pridružili tudi zvezdniki filma: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx in režiser filma Marc Webb.

Ponosen sem, da je Spider-Man prvi superjunak ambasador Ure zemlje, ker tako pokaže da smo lahko vsi superjunaki, ko spoznamo kakšno moč imamo, “pravi Andrew Garfield, ki igra Spider-Mana v prihajajočem filmu”. Ura zelje je gibanje, ki ima velik vpliv po vsem svetu, zato si lahko samo predstavljamo kaj lahko storimo letos, ko bomo imeli ob sebi še Spider-Mana.

Ura zemlje je iz simboličnega dogodka v enem mestu preraslo v svetovno gibanje, povezalo dejanja posameznikov, podjetij, organizacij in vlad.

Več informacij:

www.earthhour.org/spiderman

OBJAVLJEN JE PRVI NAPOVEDNIK FILMSKEGA SPEKTAKLA NEVERJETNI SPIDER-MAN 2!

DF-87424_r

PRIDRUŽI SE NAM


   

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in merjenje obiska strani. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Kaj so piškotki? preberite tukaj.

Za nadaljevanje uporabe spletne strani kliknite - Strinjam se -.

EU Cookie