O podjetju

natisni PDF

Share

  • Continental film

Podjetje Continental film d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991, ko je takrat kot prvo privatno podjetje podpisalo pogodbo o distribuciji filmov v Sloveniji in na Hrvaškem z hollywoodskim studiem Columbia TriStar Pictures.

Danes je podjetje največji uradni zastopnik filmskih studiev v Sloveniji. Zastopamo filmske studie:

  • Sony Pictures Film Distributors International
  • Sony Pictures Classics
  • Metro Goldwyn Mayer (MGM)

Continental film je ekskluzivni distributer največjih filmskih franšiz  v zgodovini, med drugim tudi Smrkci in James Bond in mnogo drugih.

Danes je Continental film Slovenija ponosen, kot del skupine Continental. V sklopu skupine Continental, ki ima svoj uradni sedež na hrvaškem v Zagrebu pa je poleg slovenskega podjetja še distributersko podjetje u Bosni in Hercegovini in preko svojih partnerjev distribuira filme tudi na območju Makedonije, Kosova in Albanije. Poleg distribucije pa se je skupina Continental obrnila tudi v kino prikazovanje (kino Multiplex v Zagrebu) in avdio in video produkcijo (Livada produkcija).

Con film

Podjetje Con film d.o.o. je nastal kasneje iz potrebe po samostojnem zastopstvu video/DVD distribucije. Danes je tudi Con film ponosen del skupine Continental.


 

OBJAVLJEN JE PRVI NAPOVEDNIK FILMSKEGA SPEKTAKLA NEVERJETNI SPIDER-MAN 2!

DF-87424_r

PRIDRUŽI SE NAM


   

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in merjenje obiska strani. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Kaj so piškotki? preberite tukaj.

Za nadaljevanje uporabe spletne strani kliknite - Strinjam se -.

EU Cookie