Robocop

natisni PDF

robocop-00-lV novi različici klasike iz 80. let prejšnjega stoletja se zgodba filma odvija leta 2028, ko je mednarodni konglomerat OmniCorp v središču robotske tehnologije.
 Več ...
 

Ameriške prevare

natisni PDF

Dogajanje izmišljenega filma je postavljeno v zapeljivi svet enega najbolj izjemnih škandalov sedemdesetih. Ameriške prevare pripovedujejo zgodbo o  sijajnem prevarantu Irvingu Rosenfeldu (Christian Bale), ki je s prav tako pretkano in zapeljivo partnerko Sydney Prosser (Amy Adams) prisiljen sodelovati z divjim agentom  FBI Richiejem DiMasom (Bradley Cooper).

Več ...
 

Oblačno z mesnimi kroglicami 2

natisni PDF

oblacno2Drugi del se začenja tam, kjer se je končal prvi del uspešnice studia Sony Pictures Animation. Izumiteljska genialnost Flinta Lockwooda je končno cenjena, saj ga je njegov vzornik Chester V povabil, naj začne delati za The Live Corp Company.

Več ...
 

Konec je tu - This is the end

natisni PDF

thisistheendV komediji Konec je tu spremljamo šest prijateljev, ki po seriji čudnih in katastrofičnih dogodkov, ki opustošijo Los Angeles, ostanejo ujeti v hiši. Medtem ko zunanji svet razpada, pojemajoče zaloge in klavstrofobija ogrozijo njihovo prijateljstvo. Nazadnje so prisiljeni zapustiti hišo, se soočiti z usodo in pravim pomenom prijateljstva in odpuščanja.

Več ...
 

Spopad na plesišču - (Battle of the Year)

natisni PDF

battleoftheyear-00-lVseameriška plesna skupina se na tekmovanju pomeri z najbolj nadarjenimi skupinami z vsega sveta za najbolj zaželen naslov v hip hop kulturi. Spopad na plesišču je eksploziven in navdihujoč plesni film.

Navdihnil ga je nagrajeni dokumentarec režiserja Bensona Leeja Planet B-Boy. Spopad na plesišču poglobljeno kot še noben film doslej prikazuje živahen svet tekmovalnega plesa, najbolj elitne svetovne skupine pa zažgejo platno z izjemnimi prikazi atletskih sposobnosti, moči in elegance.

Več ...
 

Carrie

natisni PDF

carrie-00-lPo predlogi super uspešne knjige kralja grozljivk Stephena Kinga, je film Carrie priredba klasične grozljivke o mladi Carrie White (Chloe Grace Moertz), sramežljivi deklici, katero njeni sovrstniki in prijatelji znova in znova odrivajo stran od sebe, njena mati pa jo prisili v uporabo svojih telekinetičnih sposobnosti. 

Klasična grozljiva zgodba v novi podobi o Carrie White (Chloë Grace Moretz), plašnem dekletu, ki jo vrstniki izobčijo, globoko verna mama (Julianne Moore) pa je do nje preveč zaščitniška. Ko jo na maturantskem plesu pahnejo čez rob, se nad majhnim mestecem znese s svojimi telekinetičnimi sposobnostmi.

Več ...
 

Kapitan Phillips - (Captain Phillips)

natisni PDF

captainphillips-00-lPo resničnih dogodkih kapitana Richarda Phillipsa, ki je doživel napad somalijskih piratov na tovorno ladjo Maersk Alabama. Vrhunski triler, v glavni vlogi kapitana pa spet odlični Tom Hanks.

Več ...
 

Malavita - (The Family)

natisni PDF
malavita

V temačni akcijski komediji MALAVITA v okviru programa zaščite prič preselijo v zaspano francosko mesto mafijskega šefa in njegovo družino, ker je izdal svoje pajdaše. Čeprav jih agent Stansfield (Tommy Lee Jones) kroti po najboljših močeh, Fred Blake (Robert De Niro), njegova žena Maggie (Michelle Pfeiffer) in njuna otroka, Belle (Dianna Agron) in Warren (John D'Leo), ne morejo iz svoje kože in se s težavami spopadajo na »družinski« način.

Več ...
 

2 na muhi

natisni PDF

2guns-00-lOskarjevec DENZEL WASHINGTON in MARK WAHLBERG sta na čelu zvezdniške ekipe eksplozivnega akcijskega filma 2 na muhi, ki pripoveduje o dveh operativcih iz konkurenčnih uradov, ki sta prisiljena v skupni beg. Vendar se njuno nepričakovano partnerstvo sooči z veliko težavo: drug za drugega ne vesta, da je vladni agent po krinko.Več ...
 

Adria blues

natisni PDF

adria_bluesToni Riff, rock zvezda iz 80-ih let, ki je med vojno prišel v Slovenijo in se poročil s svojo takratno oboževalko Sonjo, se že dve desetletji ne premakne z mrtve točke.
Več ...
 


Stran 1 od 12

OBJAVLJEN JE PRVI NAPOVEDNIK FILMSKEGA SPEKTAKLA NEVERJETNI SPIDER-MAN 2!

DF-87424_r

PRIDRUŽI SE NAM


   

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in merjenje obiska strani. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Kaj so piškotki? preberite tukaj.

Za nadaljevanje uporabe spletne strani kliknite - Strinjam se -.

EU Cookie